วัน-เวลาทำการ
จันทร์ - วันเสาร์
 09.00-18.00
single page jaa

Strategije Blackjacka

Blackjack strategije za razdelitev in nikoli nasveti

Blackjack je igra, pri kateri je število izbir in vključuje tudi, kdaj morate razdeliti blackjack. Vedno razdelite asov in osmice, ne glede na to, kaj trgovec mora pokazati. Ta strategija je v veselje, ko trgovec kot upcard prikaže 6. Kdo noče dobiti več denarja ven, ko je prodajalec v tako neugodnem položaju?

Toda ta ista strategija razdeljenega blackjacka je lahko izredno težka, ko se soočate z kartico 10, ker mislite, da če imate še 10 v luknji, ste mrtvo meso.

Obstaja dovolj močan argument, da obstaja velika verjetnost, da v luknji nima še 10. Tudi matematika, ki temelji na Blackjacku, nam pove, da desetice predstavljajo zgolj 16 kart z 52 kartami. Zato je veliko bolj verjetno, da ima trgovec od 2 do 7, kot pa deset. Tistih 8 proti 10 je izgubljena roka, toda vedno z uporabo split blackjack strategij spletni casino boste dolgoročno izgubili manj.

Split Blackjack ima tudi svoje “nevere”. Na primer, nikoli ne delite parov 10 ali 5. Roka 20 je tretja najmočnejša kombinacija igralca, za blackjackom in kartico več 21. Možnosti, da dobite dve desetici na delih 10-ih, niso dobre. Ker ste vzeli dve izmed desetih, potrebujete krov ali čevelj, da postanete izvirni 20. Če boste 10-ke vedno delili, boste verjetno imeli zgubljeno kombinacijo ali dva zmagala.

To velja tudi za sicer šibke karte dobaviteljev, kot so 5 ali 6. Prav tako bi morali razdeliti deset, označiti morona od vseh ljudi, s katerimi se igrate za mizo, nekateri pa bodo rekli tako glasno, da bodo vsi v igralnici vedeli, da se delijo. blackjack.

Split 5 je tudi ne-ne. Skupno 10 je odlična kombinacija za podvojitev, ko trgovec pokaže od 2 do 9, ker sta dve petici povečali odstotek deset v preostalem paketu.

Spletni bingo koristi neugodnim vremenskim razmeram v Združenem kraljestvu

Počitniške sezone ni več in naenkrat sneg in mraz ne predstavljata nič drugega kot težave. Vso bolečino ob prebujanju v hladnem zraku in držanju avtomobilov iz garaže ter čakanju, da se med zamrznitvijo zamrzne, se morate vprašati, kam je šla vsa zabava. Samo zabavo je treba iskati na zaslonu. Samo opazujte, skuhajte vroči kakav, vklopite računalnik in tam je bila vaša najljubša spletna igra bingo.

Ta teden so strokovnjaki iz industrije razkrili, da se je spletni bingo znatno povečal v priljubljenosti, odkar so pred nekaj tedni zamrznile velike obale. Slabo vreme sili ljudi, da ostanejo doma. Potrebujejo torej zabavo, ki jo lahko uživajo od doma.

Skupina, ki je lastnica franšize Mecca Bingo, se je v zadnjih nekaj tednih povečala za 3%. Greg Johnson, analitik Shore Capital, je komentiral: “V zadnjih tednih je bil dosežen napredek, spletna rubrika pa je narasla.” Tudi Batter Bingo je v zadnjem tednu opazil velik porast bralcev, ki so obiskali spletno stran. To je nekaj zelo novega za spletno mesto.